Wij selecteren onze beste kruiden gekweekt en geoogst in Wassenaar, waarmee we speciale producten creëren. Handgemaakt in kleine oplage met liefde voor de natuur, schoonheid en eenvoud.

Kruyd is een kleinschalige kruiden en bloemen kweker, geïnspireerd door de eeuwenoude gebruiken, aroma’s en eigenschappen van kruiden, gekweekt in de levende bodem. Geproduceerd met veel toewijding en geduld, zonder gebruik van bestrijding of chemische toevoegingen.

Vers dit seizoen

Probeer onze kruidenthee melanges bij Bartine Bakery & Market in Den Haag.

culinair

Keukenbouquet

Onze eerste drie culinaire kruiden melanges zijn met veel aandacht samengesteld.

SMAAK combinatie

Keukenbouquet01

De sterk aromatische smaak combinatie van Griekse Oregano, Thijm & Paarse Basilicum

Combineert mooi met warme tomaat, olijven en frisse jonge kaas

kruyd

Theekruiden

drinken

Theebouquet

Onze drie kruidenthee melanges zijn met veel aandacht samengesteld.

Recept

Reservoir

Het Reservoir is speciaal gemaakt om de smaken en aroma’s van onze kruiden goed te kunnen bewaren. Met de hand gekneed, gedraaid.

kruyd

Cadeaus

Feestdagen

Cadeaus

Onze duurzame en natuurvriendelijke kruiden producten zijn ook verkrijgbaar als speciaal samengestelde cadeau pakketten.  

ons Assortiment

Kruyd is geïnspireerd door de eeuwenoude gebruiken, aroma’s en smaken van kruiden. In 2021 startten wij met het telen van lokale, verse en smaakvolle kruiden met respect voor alle soorten leven.

Wij selecteren onze beste kruiden om bijzondere producten te creëren. Geproduceerd met veel aandacht en geduld, zonder chemische bestrijding of toevoegingen.

Instagram